| Care este personajul vostru preferat? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin Administrator
| Subiect: Care este personajul vostru preferat? Dum Mar 08, 2009 1:49 pm | |
| Mie una .. De Kurama-Shuichi Minamino- Youko Kurama ( toate numele) Nu stiu este frumusel, destep, gandeste de 2 ori inainte de a actiona, are o putere sooper de a controla plantele etc. etc. Al vostru care/cine este ? ; | |
|
| |
Michiko Membru Vip
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Dum Mar 08, 2009 7:35 pm | |
| personajul meu preferat e keiko!!!!! si...mdaa....doar keiko | |
|
| |
Yanna Moderator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Admin Administrator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 8:14 pm | |
| Oooo ma bucur sa mai vad o fana a lui :X Si mie imi place .. Mai ales cand face faza cu " Bang!" <3 Love him >_< | |
|
| |
Yanna Moderator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Admin Administrator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 8:25 pm | |
| Yaiii XD ce-mi place imaginea :X | |
|
| |
Yanna Moderator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Michiko Membru Vip
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:05 pm | |
| hmmmmmmm!!!!
cate fane a lui Kurama....o sa pun cv amuzant de pe forumul animax,sper ca nu se supara nimeni,no? e tare amuzant...
Kuwabara:Dragii nostri...ne'am...adunat...toti...astazi...aici... Kurama:Zi odata ca de nu te decapitez!Ca te tot smiorcai ca un copil??? Kuwabara:Cum ziceam... Dragii nostri...ne'am adunat...toti... Kurama:ROSE WHIP!!!Haide Yusuke e randul tau.. Yusuke:Cuuum?Kurama eu inteleg ca te grabesti si fugi de mama ta caci este impotriva acestei casatorii...*nu ca eu nu as fi.*..dar nu mai bine am chema un preot?unul adevarat? Kurama:Breeee badita tu pe mine nu ma enervezi!!ROSE WHIP!! Botan:Hei Kurama... Kurama:Comentezi ceevaaaa?!!? Botan:Pai..Pai...Decat sa ne omori pe toti cu ROSE WHIP...nu mai bine ne'ai spune cine este mireasa ta?De ce nu'i dai jos voalul ca sa o cunoastem toti...^^ Kurama:Daca tot ai pomenit...Uite cu cine am de gand sa ma casatoresc *si nu ma va opri nimeni*...ai inteleeees??!!? Botan:NU!:p Kurama:Cuuuuum?!Dar...Cum...Cuuum iti permiti?!ROSE WHIP!!! Koenma:Haide Kurama sa vedem cine se ascunde sub voal... Kurama:INDRAZNESTI sa ma intrerupi??? Koenma:Nu intelege gresit...putem sa vedem cine e mireasa oricand doresti tu maiestate... Kurama:Bine atunci...Mireasa este... Koenma:...este??? Kurama:Mireasa este.... Koenma:....este?? Kurama:Mireasa este... Koenma:....es Kurama:NU MA INTRERUPE!!!ROSE WHIP!! Deci cum ziceam...Mireasa este...HIEI!!!APLAUZE!!! *Liniste deplina* Kurama:Am zis APLAUZE!!! Hiei:Bravo imbecilule...Acum ca i'ai omorat pe toti cine mai aplauda?Si in plus nici nu avem martori!!!Ce fraier... Kurama:COMEEENTEEEEZI??????!?ROSE WHIP!!! *END* | |
|
| |
Admin Administrator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:08 pm | |
| Prea seccccccccccccccccccccc Pe cuvantul meau =))=))=)) Eram sa cad de pe scaun =)))) =)) Vai doamne ce Seccc dar tare =))))) | |
|
| |
Michiko Membru Vip
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Admin Administrator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:14 pm | |
| Sec =))) Adika .. e tare .. Foarte funnnyyy | |
|
| |
Michiko Membru Vip
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:20 pm | |
| aha,eu seara radeam ca proasta dupa ce am citit asta:)) | |
|
| |
Admin Administrator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:23 pm | |
| Eu una nu am de ce rade .. Un natarau .. adika cel; care mia reinstalat mai demult windosul .. si care a salvat povestile mele .. ( erau scrise pe pc) Acum nu vrea sa mi le mai dea X( Cica la el sa-l implor cred ca deja viseaza :-j | |
|
| |
Michiko Membru Vip
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:28 pm | |
| =)) pai cum adika sa ti le dea? nus scrise pe PC? | |
|
| |
Admin Administrator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:31 pm | |
| Le-am avut dar .. Cand mia reinstalat windosul .. A sters totul sin Pc. Dar a trimit pe messneger .. la id-ul lui povestile iar acum nu vrea sa mi le dea .. X( | |
|
| |
Michiko Membru Vip
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mar Mar 10, 2009 9:36 pm | |
| off,dar gata ca facem off-topic | |
|
| |
A different type of girl Membru
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mier Mar 11, 2009 11:50 am | |
| I like Hiei! Personajul meu preferat masculin este Hiei fiindca: Este un pitic cu o tunsoare ciudata, pare vopsit, se lupta bine, nu isi abandoneaza prietenii, este calm, vigilent and desi faza cu sora sa ma enerveaza tot preferatul meu ramane.
Personajul meu preferat feminin este Keiko Why? Este desteapta, feminina, copilaroasa, timida, neajutorata desi mi se pare ca joaca teatru doar pentru a fi printesa lui Yusuke. Prima data era desenata aiurea dar la sfarsit a aratat binisor. And mi-a placut cand a luat initiativa, cand s-a intors Yusuke.
Edit: Ah! Scuze! Kikio e in Inuyasha...neatentia! Mersi de observatie!
Ultima editare efectuata de catre A different type of girl in Mier Mar 11, 2009 8:03 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Michiko Membru Vip
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Mier Mar 11, 2009 7:03 pm | |
| nu kikio,keiko poate!
si nu mi sa parut copilaroasa, timida, neajutorata...si e asa,la incept a fost desenata cam aiurea! | |
|
| |
Admin Administrator
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Vin Mar 20, 2009 4:26 pm | |
| Stii .. nu cred ca joaca teatru doar pentru ai atrage atentia lui Yusuke .. Chiar deloc ... Eu cred ca este sincera in tot ce face si simte | |
|
| |
Michiko Membru Vip
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? Sam Mar 21, 2009 4:02 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care este personajul vostru preferat? | |
| |
|
| |
| Care este personajul vostru preferat? | |
|