Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Esti o Fana adevarata anime? Acest tip de animatii este ceva din tine? Atunci ai venit unde trebuia!! Inregistreazate si intra in lumea in care doar adevaratii fani anime .. Au cheia Adevarata
Subiect: ce fata din naruto esti? Mar Mar 10, 2009 10:19 pm
Rezultatul meu a fost: Esti Hinata,la fel de dulce ca Hinata si la fel de prietenoasa! Timida fiind,nu stii cum sa-i spui baiatului pe care il placi ca tii la el......mai incearca si vei reusi!
Subiect: Re: ce fata din naruto esti? Mier Mar 11, 2009 3:19 pm
Esti Sakura! iti spun eu ca acest test nu greseste: ai multe in comun cu ea!!! Chestia e ca esti la fel de certareata cu rivala ta,la fel ca si ea cu Ino...BRAVO! )Pe langa asta,iti place sa te distrezi!
Michiko Membru Vip
Subiect: Re: ce fata din naruto esti? Sam Mar 14, 2009 8:47 pm
Rezultatul meu a fost: "Esti Temari!..iti plac lucrurile care nu prea sunt de tine...incerci sa te integrezi si esti cam rea de caldura..
SwEeT_tRiSh Membru Vip
Subiect: Re: ce fata din naruto esti? Mier Mar 25, 2009 9:25 pm
Rezulatul meu este:Esti Sakura! iti spun eu ca acest test nu greseste: ai multe in comun cu ea!!! Chestia e ca esti la fel de certareata cu rivala ta,la fel ca si ea cu Ino...BRAVO! )Pe langa asta,iti place sa te distrezi!