WorldGirlAnime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Esti o Fana adevarata anime? Acest tip de animatii este ceva din tine? Atunci ai venit unde trebuia!! Inregistreazate si intra in lumea in care doar adevaratii fani anime .. Au cheia Adevarata

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Top 5 personalitati preferate

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Top 5 personalitati preferate Empty
MesajSubiect: Top 5 personalitati preferate   Top 5 personalitati preferate Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 3:49 pm

Ca si la celelate anime-uri trebuie sa spuneti care sunt cele 5 personaje feminine si cele 5 personaje masculine Care va plac cel mai mult .. scratch
Sus In jos
Yanna
Moderator
Moderator
Yanna

MesajSubiect: Re: Top 5 personalitati preferate   Top 5 personalitati preferate Icon_minitimeMar Mar 10, 2009 8:17 pm

1:rukia
2:orihime

1:ichigo
Sus In jos
A different type of girl
Membru
Membru

MesajSubiect: Re: Top 5 personalitati preferate   Top 5 personalitati preferate Icon_minitimeMier Mar 11, 2009 11:52 am

Primul loc in topul meu in ocupa Byakuya sau Nee-sama cum ii spune Rukia fiindca este puternic, intelegent, calm, misterios, si stie cum sa se poarte, cum sa reactioneze si imi place foarte mult aspectul fizic.

Pe locul doi este Yoruichi, pisica cea neagra fiindca este rapida, puternica, calma, amuzanta, desteapta si stie sa isi pastreze asii pentru cand este nevoie. Cel mai mult imi place la ea felul in care il ''pedepseste'' pe Ichigo (cand se transforma si il tachineaza) si cum il antreneaza dar si spiritul de observatie si cum se imbraca.

Pe locul trei il am bine lipit pe Ishida. In mod special in place la el determinarea. Puterea lui este foarte potrivita cu personalitatea lui desi nu a avut un trecut prea roz.. Am ramas uimita de felul lui de a vorbi, de a se exprima in fata dusmanilor, de a gandi, de a se imbraca (ciudat ce e drept, uneori), rapiditatea cu care ia decizii corecte si aspectul fizic. Si in plus il ador atunci cand nu i se vede decat un ochii prin ochelari.

Pe locul patru o plasez pe Soifon. Imi place devotamentul fata de Yoruichi, sabia ei, felul cum se lupta (corp la corp), firea rece and he is very cool sometimes.

Cam atat..nu am un tot feminin si unul masculin...sunt la gramada T_T
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Top 5 personalitati preferate   Top 5 personalitati preferate Icon_minitime

Sus In jos

Top 5 personalitati preferate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Top 5 personalitati preferate
» Top 5 personaje preferate?
» Top 5 caractere preferate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum