WorldGirlAnime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Esti o Fana adevarata anime? Acest tip de animatii este ceva din tine? Atunci ai venit unde trebuia!! Inregistreazate si intra in lumea in care doar adevaratii fani anime .. Au cheia Adevarata

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Clubul Pisicutelor

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Clubul Pisicutelor Empty
MesajSubiect: Clubul Pisicutelor   Clubul Pisicutelor Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 8:03 pm

( Ok . Acest Topic-Club este doar un exemplu asa ca in scurt timp va fii sters ) Ok .. sa incep .. In acest Topic-Club toti vom vorbii numai despre Pisicute nu conteaza daca sunt anime sau reale .. Fiecare spune tot ce doreste .. despre pisicute .. Poate pune bancuri, videoclipuri, imagini povesti. Poate chiar descrierea pisicutei tale daca doresti .. Razz Toti cei care sunt inscrisi in acest Topic-Club vor trebuii sa faca aceste lucruri .. rabbit Si fiecare membru poate sa-si spuna parerea despre ceea ce au spus ceilalti membrii ..
Sus In jos
Michiko
Membru Vip
Membru Vip
Michiko

Clubul Pisicutelor Empty
MesajSubiect: Re: Clubul Pisicutelor   Clubul Pisicutelor Icon_minitimeMar Mar 10, 2009 8:37 pm

sunt dragute pisicutele! intru si eu.Clubul Pisicutelor 2-MIC eu nu am pisica,dar asi vrea una!Clubul Pisicutelor 1282509vj3cn4am7k
Sus In jos
Yanna
Moderator
Moderator
Yanna

Clubul Pisicutelor Empty
MesajSubiect: Re: Clubul Pisicutelor   Clubul Pisicutelor Icon_minitimeMar Mar 10, 2009 8:38 pm

intru!chiar daca nu e un club real...poate o sa fie!

Ultima editare efectuata de catre 地獄少女 in Mier Mar 11, 2009 7:14 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Yanna
Moderator
Moderator
Yanna

Clubul Pisicutelor Empty
MesajSubiect: Re: Clubul Pisicutelor   Clubul Pisicutelor Icon_minitimeMier Mar 11, 2009 1:58 pm

Clubul Pisicutelor Littlekittytoy
meow!meow!
Sus In jos
Michiko
Membru Vip
Membru Vip
Michiko

Clubul Pisicutelor Empty
MesajSubiect: Re: Clubul Pisicutelor   Clubul Pisicutelor Icon_minitimeMier Mar 11, 2009 7:38 pm

ce dragut
Sus In jos
Continut sponsorizat

Clubul Pisicutelor Empty
MesajSubiect: Re: Clubul Pisicutelor   Clubul Pisicutelor Icon_minitime

Sus In jos

Clubul Pisicutelor
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
WorldGirlAnime :: Fun zone :: ClUbUrI-
Mergi direct la: