Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Esti o Fana adevarata anime? Acest tip de animatii este ceva din tine? Atunci ai venit unde trebuia!! Inregistreazate si intra in lumea in care doar adevaratii fani anime .. Au cheia Adevarata
Cine e dispus sa munceasca mult,mult,si sa posteze mult?Poi sa nu va ganditi ca veti munci fara nici un rost Munca voastra v-a fi rasplatita!Mai bine zis v-a deveni Moderator!Eu voi urmarii activitatile voastre si ma voi uita cate mesaje ati postat fiecare!Eu voi alege Moderatorul(cel care a postat cele mai mutle mesaje )!
Michiko Membru Vip
Subiect: Re: Moderatori . Lun Mar 09, 2009 10:30 pm
pai...nu vreau sa postez asa...numai pentru a fi moderator....vreau sa ma si distrez in timp ce postez....vreau doar sa fiu cat de activa pot
Admin Administrator
Subiect: Re: Moderatori . Lun Mar 09, 2009 10:32 pm
Hei .. chiar si asa .. Trebuie rasplatit .. Respectiva persoana
Yanna Moderator
Subiect: Re: Moderatori . Mar Mar 10, 2009 7:05 pm
nici eu nu vreau sa postez doar ca sa fiu moderator...dar tu decizi nu noi
Michiko Membru Vip
Subiect: Re: Moderatori . Dum Mar 22, 2009 11:42 am
suntem controlate:))
Admin Administrator
Subiect: Re: Moderatori . Dum Mar 22, 2009 7:21 pm
ooo daa ... " Va poruncesc sa-mi aduceti un suc de banane cu gust de mere!!!" ( sper ca stiti Kyoro Chan )
Michiko Membru Vip
Subiect: Re: Moderatori . Dum Mar 22, 2009 8:33 pm
suc de banane cu gust de mere...da stii ce,il am in mana eu intind mana,hai ial!
Admin Administrator
Subiect: Re: Moderatori . Dum Mar 22, 2009 8:35 pm
=)) Mie lene .. Deschidel tu Si pune si Paiul =))
Michiko Membru Vip
Subiect: Re: Moderatori . Dum Mar 22, 2009 8:37 pm
am incurcato...am terminat paiurile ieri...
Admin Administrator
Subiect: Re: Moderatori . Dum Mar 22, 2009 8:43 pm
Yaiii XD .. Atunci sper ca este o doza .. Nu sticla XD
SwEeT_tRiSh Membru Vip
Subiect: Re: Moderatori . Vin Mar 27, 2009 9:12 am
ce conversati haioasa ma intreb cum e sa fii moderator........................................................(si oare cum o sa iti dea sucul prin calc...........)
Admin Administrator
Subiect: Re: Moderatori . Vin Mar 27, 2009 3:42 pm
Ooo da .. Gasim noi ceva =))
Michiko Membru Vip
Subiect: Re: Moderatori . Vin Mar 27, 2009 6:03 pm
tre sa fie vreo poarta,hoppa,am dat pumni ecranului,ca sati dau sucu,si nam reusit,am spart tot ecranul!!!