WorldGirlAnime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Esti o Fana adevarata anime? Acest tip de animatii este ceva din tine? Atunci ai venit unde trebuia!! Inregistreazate si intra in lumea in care doar adevaratii fani anime .. Au cheia Adevarata

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cluburile voastre

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Cluburile voastre Empty
MesajSubiect: Cluburile voastre   Cluburile voastre Icon_minitimeSam Mar 07, 2009 6:49 pm

Fiecare membru .. Care doreste acum Smile) bineinteles .. Isi va face un club .. Un topic cu numele clubului sau .. Si dintre ceilalti mebrii care doresc sa intre .. Toti din respectivul club .. Va trebuii sa posteze cat mai multe despre subiectul clubului ..
Sus In jos
Anime-girl.Anie
Membru
Membru
Anime-girl.Anie

Cluburile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Cluburile voastre   Cluburile voastre Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 7:24 pm

Nu inteleg?:-??
Sus In jos
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Cluburile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Cluburile voastre   Cluburile voastre Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 7:57 pm

Smile) Eram sigura Smile) Deci poti face un Topic .. Despre ceva anume .. Dar va trebuii sa fie ceva degenul => " Clubul pisicutelor" Si cel ce a creat acest Topic va trebuii sa axplice la primul mesaj despre ce se va vorbii in acest Topc .. zis si club .. Neutral Voi deschide eu Un topic pt. a intelege ? E bine asa? Wink
Sus In jos
Yanna
Moderator
Moderator
Yanna

Cluburile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Cluburile voastre   Cluburile voastre Icon_minitimeLun Mar 09, 2009 9:16 pm

dragutz!o sami fac si eu un club!
Sus In jos
Michiko
Membru Vip
Membru Vip
Michiko

Cluburile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Cluburile voastre   Cluburile voastre Icon_minitimeMar Mar 10, 2009 8:47 pm

eu inca ma mai gandeeeeeesc,dar imi fac...sau nu...sau poate da...sau nu...eh
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cluburile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Cluburile voastre   Cluburile voastre Icon_minitime

Sus In jos

Cluburile voastre
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
WorldGirlAnime :: Fun zone :: ClUbUrI-
Mergi direct la: